Den flade kanin

Billedbog af Bárður Oskarsson

En hund og en rotte finder en flad kanin på vejen. De synes ikke, de bare kan lade kaninen ligge sådan dér, men hvad stiller man op med en flad kanin?

5stjerner_sort “Bárður Oskarsson [er] en mester i lunt filosofiske historier. (…) Gennemført cool empati.”Kari Sønsthagen i Berlingske.

6stjerner_sort_transparent-bg “Bárður Oskarsson rammer en stil, der ikke er set, siden Werner Holzwarth lancerede fortællingen om Muldvarpen med lorten på hovedet.” Hanne D. Frette i Fyens Stiftstidende.

 “Kort sagt: der er meget at komme efter i denne enkle og dybe fortælling om undren, indbygget hjælpsomhed og flyvefornemmelser.”Steffen Larsen i Politiken.

5stjerner_JP “… en virkelig fin historie om ikke bare at lade stå til. Fortalt med en tilbagelænet coolness og en helt egen underfundighed og varme.” Karen Lise Søndergaard Brandt i Jyllands-Posten.

“… selv om man måske ikke har børn, bør man unde sig selv at stifte bekendtskab med Bardur Oskarsson. “Den flade kanin” er (som forventet) en lille perle. ” Janus Andersen på Den elektriske kanin.

“Underfundig og charmerende perle af en billedbog, for de 4-7-årige og ligeså meget for voksne fans af en god historie.”Lotte Lykke Simonsen i Lektørudtalelse fra DBC (Dansk BilioteksCenter).

“Quietly profound (…) a nicely unhurried book.”The New York Times

Bardur-Oskarsson_Den-flade-kanin_Hund_150px - Kopi Bardur-Oskarsson_Den-flade-kanin_Hund+kanin_150px - Kopi Bardur-Oskarsson_Den-flade-kanin_Hund+kanin+rotte_150px - Kopi
Di-da-dum… Øh… Hmmm…?!

BOGFAKTA

Den flade kanin
Billedbog af Bárður Oskarsson
Oversat af Hugin Eide
Forlaget TORGARD, 2011
32 sider, alle i farver
Format: 21 × 21 cm
ISBN 978-87-92286-32-1

Udgivelsesdato: 28. oktober 2011