E-bog
Kr. 52,5

Den største kunst er kærlighed

Ungdomsroman af Claus Holm Thomsen

“Ungdomsroman der rammer lige i hjertekulen.” Rikke Dyrhave Nissen på Æseløre.dk Læs hele anmeldelsen her.

“Rap debut. Medrivende ungdomsbog. (…) en konfirmationsgave, som også en ældre giver kan læse med udbytte.” David Rehling i Information Læs hele anmeldelsen her.

“Det er en rørende og dramatisk historie. Fin, overskuelig og hurtigt læst. Den balancerer fint mellem det lette og det tunge.” Susan von Magius på Fortællingen.dk Læs hele anmeldelsen her.

“Kærlighed er en hård business, stor kunst og en løjerlig gråspurv – både når det drejer sig om de voksnes og de unges kærlighed! Velkomponeret & velskrevet ungdomsroman.” Bent Rasmussen i Skolebiblioteket

Det er måske det sværeste af det hele. At hade en jeg elsker, og at elske en jeg hader. Jeg får ikke lov til at være i fred i hverken had eller kærlighed.

Peters forældre er skilt. Hans far er flyttet til udlandet, og Peter bor sammen med sin mor og sin nye stedfar. Stedfaren gør sit bedste for at være ven med Peter, men Peter er vred og frustreret, og han kan ikke holde ud at se en anden mand i sin fars sted.

Da Peters far kommer på besøg fra udlandet, finder Peter ud af, at hans mor og stedfar ikke har fortalt ham hele historien om skilsmissen. Han føler, at de har holdt ham for nar, og da klassen skal lave en opsætning af Shakespeares teaterstykke Hamlet, planlægger han en raffineret hævn.

Samtidig er klassens smukke pige, Louise, begyndt at vise interesse for ham – og det er svært at hade, når kærligheden står foran én med udstrakte arme.

BOGFAKTA

DEN STØRSTE KUNST ER KÆRLIGHED
Ungdomsroman af Claus Holm Thomsen
Forlaget TORGARD, 2010
126 sider
Format: 12,5 × 20 cm
ISBN 978-87-92286-20-8 (trykt)
ISBN 978-87-92286-47-5 (ebog)

Udgivelse: 12. maj 2010

Køb paperback.
Køb ebog.
Køb lydbog.