Alt tekst

Den store BÆfest

Billedbog af Alex Schulman, Emma Adbåge

IKKE FOR SARTE VOKSNE!

1stjerne_sort “Bogen her er klam. (…) Da de uskyldige børneøjne så de første sider fyldt med bæbrunt lort, smækkede de bogen i. Jeg selv åbner ikke bogen igen.”Nordjyske Stiftstidende. Læs hele anmeldelsen her (pdf).

“Mange forældre bekymrer sig unødigt meget over alt muligt – også over deres barns afføring eller mangel på samme. Og det er Den store bæfest en anderledes og sjov reminder om.” Bogblogger.dk. Læs hele anmeldelsen her.

En morgen da far skifter ble på sin datter, Nikki, viser det sig at hun ikke har lavet noget i bleen. Han spørger hvorfor, men får kun et tvetydigt svar. Der går flere dage uden at der kommer noget i bleen. Far bliver urolig og forlanger en forklaring på hvad der foregår. Nikki svarer at hun “sparer op”, men hun vil ikke sige til hvad.

Nikki er en lille charmetrold, og far er helt i hendes magt. Det er hende der sætter dagsordenen. Efter flere uger med blekontrol og bekymringer, synes Nikki endelig, at nu er tiden inde til det, som hun har sparet op til – og det bliver en bæfest, der vil noget!

 

BOGFAKTA

Den store BÆfest.
Billedbog af Alex Schulman og Emma Adbåge.
Oversat af Kim Fupz Aakeson.
Originaltitel: Bajsfesten.
Forlaget TORGARD, 2011.
34 sider, alle i farver
Format: 27 × 23 cm
ISBN 978-87-92286-38-3

Udgivelsesdato: Efterår 2011.