Fru Mors løgnerier

Børnebog af Ulrikka Strandbygaard

Der findes børn, som godt kan lide historier, og Ungen er én af dem. Derfor er det heldigt at hun bor hos fru Mor. Hver aften når der skal renses ører og børstes tænder fortæller fru Mor nemlig løgnehistorier. Ja hun lyver så det sprøjter. Eller gør hun? Ungen er ikke så sikker. For i gamle dage, da fru Mor var barn, var alting meget, meget mærkeligt …

“… fornem fortællekunst … en sprudlende, afvæbnende og underfundig tone …” – Bent Rasmussen i Skolebiblioteket. Læs hele anmeldelsen her.

“… en charmerende bog, der egner sig særdeles godt til højt læsning.”Æseløre.dk. Læs hele anmeldelsen her.

 “En klog og forårskåd historie …. Der er musik i dialogen, direkte henvendelse til læseren og en ligefremhed imellem barn og voksen, som har sin helt egen inderlige tone. Nis Jakobs mange illustrationer giver bogen kant og syrlighed.” – Steffen Larsen i Politiken. Læs hele anmeldelsen her.

6stjerner_Urban “… et slaraffenland af gode historier … utrolig velskrevet … en skøn lille virklighedsflugt fra hverdagen for børn og barnlig sjæle.” – Kamma Luise Rodian på Forbrugermania. Læs hele anmeldelsen her.

4stjerner_Forbrugermania “… anderledes og vilde historier uden gran af sandhed.” – Birte Strandby i MetroXpress

“En god og underholdende bog med sjove detaljer. Genre- og indholdsmæssigt er der ramt plet.” -Lektørudtalelse fra DBC (Dansk BiblioteksCenter):

BOGFAKTA

Fru Mors løgnerier
Børnebog af Ulrikka Strandbygaard
Illustreret af Nis Jakob
Forlaget TORGARD, 2011
125 sider, illustreret
Format: 16,5 × 21,5 cm, indbundet

ISBN 978-87-92286-27-7

Af samme forfatter(e)