Trykt bog
Udsolgt :-(

Ib er et æg

Billedbog af Lisa Aisato

Ib kan ikke lege ligesom andre børn, for hans hoved er et æg og kan nemt gå i stykker.

Hver morgen må Ib pakke sit hoved ind i håndklæder og en tehætte. I skolen må han pjække fra idræt, og i skoven går han med paraply for ikke at få grankogler i hovedet.

Men så møder han Sif.

5stjerner_sort “… historiens … gennemført vidunderlige slutning skal ikke afsløres. Blot skal det nævnes, at det næstsidste opslag er lige dele forløsende og mesterligt.” – Kari Sønsthagen i Berlingske. Læs hele anmeldelsen her.

5_hjerter_red “… stor ømhed og herlig forundring på det ene elegant farvede opslag efter det næste.” Dorte Hygum Sørensen i Politiken. Læs hele anmeldelsen her

“… en filosofisk og fremragende billedbog med flere lag. (…) Bogen kan og skal læses igen og igen. Lisa Aisato´s illustrationer er helt unikke.” – Rikke Dyrhave på Æseløre.dk. Læs hele anmeldelsen her.

“En skøn og helstøbt billedbog, som giver plads til eftertanke og en god følelse i maven.” – Materialevurdering fra DBC (Dansk BilioteksCenter).

Ib er et æg var nomineret til den norske Kritikerprisen for bedste børne- og ungdomsbog i 2010, og Lisa Aisato har 2 gange været nomineret til Brageprisen for sine illustrationer til andre forfatteres bøger. I 2011 fik hun tildelt arbejdslegatet Bokhandelens barnebokstipend.
LÆS UDDRAG AF BOGEN her
Her kan du læse de første 19 sider af bogen:

BOGFAKTA

Ib er et æg
Billedbog af Lisa Aisato
Oversat af Hugin Eide
Originaltitel: Odd er et egg
Forlaget TORGARD, 2014
36 sider, alle i farver
Format: 23 × 28 cm

ISBN 978-87-92286-37-6

Af samme forfatter(e)