E-bog
Kr. 52,5

Kærlighed på udebane

Ungdomsroman af Claus Holm Thomsen

“Claus Holm Thomsen (…) demonstrerer suverænt dilemmaet mellem to kulturer. Det er ikke nogen enkel sag at blive en dansker! (…) De enkelte bind i trilogien er bare blevet bedre og bedre, og “Kærlighed på udebane” er en flot, flot afslutning, som er skrevet med en fornem indsigt i unge menneskers tankegods. Det har været en fin oplevelse at læse denne velskrevne ungdomsroman.” – Bent Rasmussen i Skolebiblioteket. Læs anmeldelsen her.

“Glimrende opbygning og optrapning (…) en fin historie med ægte personer og ægte dilemmaer.” – Birte Strandby på Bogvægten.dk Læs hele anmeldelsen her.

“Jeg synes, bogen er rigtig god. (…) den er meget spændende, og man bliver meget opslugt af den.” – Ida Kidal (13 år) på Bogblogger.dk Læs hele anmeldelsen her.

“Fin afslutning på trilogien om Peter, Louise og Walid.(…) Claus Holm Thomsen skriver billedskabende i en let og ubesværet stil (…) der giver en fin og troværdig beskrivelse af den usikre dreng og hans følelser.” DBC (Dansk BiblioteksCenter)

Walid er kæreste med Louise og er topscorer på byens bedste fodboldhold, som trænes af Louises far. Walids bedste ven, Peter, spiller også på holdet og har tidligere været kæreste med Louise. Walid føler sig fremmed, da han gennem Louise kommer ind i en dansk middelklassefamilie, og han bliver stadig mere usikker på sig selv. Hjemme i betonblokkene vil fætter Ahmad have Walid med til nogle hemmelige møder.

En bog om fodbold, kærlighed og jalousi og om at være usikker og på udebane.

BOGFAKTA

KÆRLIGHED PÅ UDEBANE
Ungdomsroman af Claus Holm Thomsen
Forlaget TORGARD, 2013
148 sider
Format: 12,5 × 20 cm
ISBN 978-87-92286-77-2 (trykt)
ISBN 978-87-92286-78-9 (ebog)

Udgivelsesdato: 21. februar 2013

Køb paperback.
Køb ebog.