Poul, en cool giraf

Billedbog af Bárður Oskarsson

Poul er en giraf. Giraffer er vegetarer, men det synes Poul er kedeligt. Han vil hellere være kødæder. Men hvad skal han æde? Han er ikke hurtig nok til at jage større dyr, og fugle er svære at fange… Og hvad synes Pouls girafvenner om hans nye levevis?
4stjerner_sort Totalt cool… Bid mærke i navnet Bárdur Oskarsson. Han laver billedbøger med cool og lun humor, der rammer både børn og voksne. Hans bøger ligner intet andet, der udgives for børn. (…) simpelthen smukt skåret og let syret. Tilbagelænet på en sjovt naiv måde.” – Kari Sønsthagen, Berlingske Tidende. Læs anmeldelsen her

“Endnu en gang har Oskarsson begået en billedbog, der på overfladen er ganske enkel, men alligevel rummer masser af vidunderlige detaljer og et eller andet sted under det hele er … cool.” Janus Andersen på Fortællingen.dk. Læs anmeldelsen her

“Tegningerne er herlige, underfundige og lidt skæve. Fin lille billedbog for børnehave- og børnehaveklassebørn.” – Bent Rasmussen i Skolebiblioteket.

“… holder samme høje standard, som de øvrige (billedbøger af Bárður Oskarsson, red.) … Humoristisk og skøn billedbog om at turde vælge noget andet end gruppen. Er vældigt underholdende oplæsning og billedlæsning.” – Merete Flensted Laustsen i Lektørudtalelse fra DBC (Dansk BiblioteksCenter)

 

Poul_en_cool_giraf_4_giraffer_150px Poul_en_cool_giraf_Spiser_blade_150 Poul_en_cool_giraf_Loeve+kanin_150
“Di da dum…” Blade! Adr!! Så hellere kød, lissom løven.
Poul_en_cool_giraf_Spiser_flue_150px Poul_en_cool_giraf_Nat_150px Poul_en_cool_giraf_4_giraffer_150px
Hvad med en flue? Hov! Hvor er andre? “Dum da di …”

BOGFAKTA

Poul, en cool giraf
Bileldbog af Bárður Oskarsson
På dansk ved Hugin Eide
Forlaget TORGARD, 2009
36 sider, alle i farver
Format; 18 × 21 cm
ISBN 978-87-92286-15-4

Udgivelsesdato: 12. november 2009