Skriv i sandet

Ungdomsroman af Marjun Syderbø Kjelnæs

Vinder af Nordisk Børnebogspris 2011

5_hjerter_red “En rigtig god ungdomsroman. (…) Marjun Syderbø Kjelnæs fanger tonen af lavmælt desperation. Hun er især god til alt det usagte. (…) Der er alvor og klarhed i disse historier fra udkanten af det danske rige.” Steffen Larsen i Politiken. Læs anmeldelsen her.

5stjerner_JP “På en fin måde formår forfatteren på en gang at bringe sine 10 hovedpersoners meget forskellige perspektiver på weekendens begivenheder i spil.” – Karen Lise Søndergaard Brandt i Jyllands-Posten. Læs anmeldelsen her.

“Skildringerne af de unge mennesker og deres problemer rammer forbløffende godt. Tanker og følelser er fortalt med indlevelse og omhu, som skaber identifikation. I de bedste sekvenser oplever man, at man er voyeur i et ungt sind; føler som det, oplever som det og længes som det.” Mikkel Nordvig i Folkeskolen. Læs anmeldelsen her.

“”Anbefalelsesværdig … barsk og realistisk.” Dansk BiblioteksCenter

Tórshavn by night. Ti unge. En weekend. Ti fortællinger.

Ungdomsroman fra Tórshavn. I ti kapitler følger vi fem piger og fem drenge i alderen 16-20 år og deres oplevelser over en weekend i Færøernes hovedstad. De ti unge kender ikke alle hinanden på forhånd, men deres veje krydses i løbet af weekenden, og de ti fortællinger – om forelskelse, jalousi, venskaber, familie, spiseforstyrrelser, mobning, misbrug, sex, homoseksualitet og religion – væves ind i hinanden.

Skriv i sandet tegner et facetteret billede af færøske unge i 2010’erne og deres tanker og længsler, problemer og konflikter, glæder og sorger.

Læs interview med forfatteren i portrætfolder fra Nordisk Skolebibliotekarforening.

BOGFAKTA

Skriv i sandet
Ungdomsroman af Marjun Syderbø Kjelnæs
Oversat af Hugin Eide
Forlaget TORGARD, 2012
184 sider
Format: 12,5 × 20 cm

ISBN 978-87-92286-43-7 (trykt)
ISBN 978-87-92286-75-8 (ebog)

Udgivelsesdato: 25. oktober 2012

Køb lydbog.