Trykt bog
Udsolgt :-(

Store monstre græder ikke

Billedbog af Kalle Güettler, Rakel Helmsdal, Áslaug Jónsdóttir

Alt hvad lille monster laver, er smukt og fint. Store Monster kan ingenting! Han bliver mere og mere ked af det, men det lægger lille monster ikke mærke til. Alt hvad Store Monster laver er mislykket og forkert. Hvad skal han gøre? Store monstre græder jo ikke…

Store monstre græder ikke er den anden bog i serien om lille monster og Store Monster.

“… selv om historien i sit grundrids kan lyde banal, er der mange nuancer i den. Samtidig er illustrationerne i bogen fremragende, og typografien er godt og varieret integreret med historie og billedside på opslagene. (…) En sjov og god samtalebog for de mindste og deres forældre.” – Damián Arguimbau Weekendavisen. Læs anmeldelsen her.

“… en herlig billedbog som tager fat på et stort emne … øm indlevelse og flotte tegninger … Det er tydeligt, at bogen fanger børnene på det rigtige ben: Hvad de synes er sjovt og underligt.” – Eileen Johnsen på Fortællingen.dk. Læs anmeldelsen her.

“Lektion i jalousi … rykker ved forestillingen om, hvad en storebror kan og bør.” – Malene Birkelund i Fyens Stiftstidende. Læs anmeldelsen her.

“… dette vellykkede nordiske gruppearbejde af en bog … bevæger sig elegant på kanten af retro.” – Steffen Larsen i Politiken. Læs anmeldelsen her.

BOGFAKTA

STORE MONSTRE GRÆDER IKKE
Tekst: Kalle Güettler, Rakel Helmsdal og Áslaug Jónsdóttir
Illustrationer: Áslaug Jónsdóttir
På dansk ved Hugin Eide
Forlaget TORGARD, 2008
32 sider, alle i farver
Format: 15 × 30 cm

ISBN 978-87-92286-00-0