Wilbert

Billedbog af Bárður Oskarsson

Wilbert og en rotte leger gemmeleg. En krokodille vil gerne hjælpe rotten med at finde Wilbert, men han er nu ikke så nem at få øje på.

Foruden Danmark (og Færøerne) er bogen udkommet i Tyskland og Canada/USA, og den er indstillet til det internationale selskab for børnelitteratur, IBBYs, Honourlist 2018.

   “Teksten kan stå bag på et julemærke. Tegningerne er enkle som en grindehval. Og virkningen har stormstyrke. (… ) Det er umuligt ikke at elske denne færing for hans sprøde humor, hans spøjse tegninger og det medvidende blink med øjet fra en, der ved besked om sort og hvid og pastelfarvet humor.” – Steffen Larsen i Politiken (pdf).

“Den er simpelthen bare virkelig god. Virkelig vidunderlig billedbog om rotten og hans ven Wilbert, der leger gemmeleg. Humoren og varmen og de skæve figurer går op i en højere enhed.” – Jakob Kragh på bogbotten.dk

“En underfundig bog om venskab, fantasi og om at se verden fra forskellige perspektiver. Bogens humor vil tiltale både børn og voksne. (…) En varm anbefaling herfra.”Dansk BiblioteksCenter

Wilbert_1-2-3_150px Wilbert_Nu-kommer-jeg_150px Wilbert_Hvor-gemmer-han-sig_150px
1, 2, 3… Nu kommer jeg! Hmmm…?!

BOGFAKTA

WILBERT
Billedbog af Bárður Oskarsson
Oversat af Hugin Eide
Forlaget TORGARD, 2017
40 sider, alle i farver
Format: 23 × 23 cm

ISBN 978-87-92286-93-2

Udgivelsesdato: 15. december 2017