E-bog
Kr. 60,00

Yndigt Land

Af Claus Holm Thomsen

Hun var stendød. Blod over hele hovedet. Så underlig bleg over hele kroppen. Som en ribbensteg i en køledisk. Hendes retarderede søn Dennis sad ved liget af sin mor. Han rørte hendes bryster, kaldte på hende, omfavnede hende. Han var smurt i blod, havde ikke noget tøj på. Lidt som når man ser en død dyremor, hvor ungerne kravler pibende rundt. Der lå en hammer på gulvet. En stålhammer med blåt gummihåndtag.

Langeland. Smuk natur, men også fattigdom, druk, voldtægt, indavl – og mord. Der flyver ikke engle ud af helvede. Der findes børn, der hader deres forældre. Der findes børn, der slår deres mor ihjel med en hammer.

Politiet er ikke i tvivl. Dennis er allerede dømt. Men journalist og tidligere kommunist Rosa Rohde og hendes sommergæst, københavnerbohemen Marcel Hansen, er ikke overbeviste og begynder deres egen efterforskning blandt Langelands kulturelite, luksusturister, adel og underklasse.

“For alle krimilæsere, der gerne vil have et alternativ til den nordiske mainstream (…) en meget anderledes krimi med et flot og billedskabende sprog, stigende spændingskurve og en overraskende, men logisk slutning (…) Et spændende og anderledes nyt bekendtskab på den danske krimiscene.” – Lektørudtalelse fra DBC (Dansk BiblioteksCenter).

BOGFAKTA

YNDIGT LAND
Krimi af Claus Holm Thomsen.
Forlaget TORGARD, 2014.
244 sider.

ISBN 978-87-92286-85-7 (trykt)
ISBN 978-87-92286-86-4 (ebog)